Termeni si conditii de utilizare

Prin utilizarea oricaror servicii oferite de Blogspot.co.ro, va exprimati acordul pentru respectarea in totalitate a acestor termeni si conditii. In cazul in care nu sunteti de acord cu oricare dintre termenii si conditiile de mai jos, nu utilizati acest site. Vizitarea si utlizarea acestui site sunt conditionate in mod expres de acceptarea tuturor termenilor si conditiilor stipulate in continuare. Termenul de "dvs" si "utilizator", dupa cum sunt descrise aici, se refera la orice persoana care acceseaza acest site sub orice motiv. Blogspot.co.ro isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile in orice moment si fara o notificare prealabila prin actualizarea acestei pagini. Este obligatia utilizatorului de a vizita aceasta pagina periodic pentru a consulta cea mai recenta versiune a termenilor si conditiilor de utilizare.
Conduita online
Acest site poate fi folosit numai in scopuri legale, fiind interzisa utilizarea acestui site in vreun fel care sa incalce oricare din legile aflate in vigoare. Site-ul nu poate fi utilizat in scopul distrugerii, deteriorarii sau intreruperii oricarui sistem informatic sau oricarei entitati de pe Internet, incluzand atacuri de tipul "denial of service", impunerea unei sarcini nerezonabile sau disproportionata asupra infrastructurii noastre sau raspandirea de virusi. Este interzisa folosirea oricaror "robots", "spider" sau alte dispozitive automate pentru monitorizarea sau copierea paginilor web ale site-ului sau continutului existent fara acordul scris al Blogspot.co.ro. Blogspot.co.ro isi rezerva dreptul de a interzice utilizarea site-ului oricarui utilizator pe care il considera ca a incalcat oricare dintre termenii de utilizare.
Informatii trimise de utilizator
Cu exceptia cazurilor specificate in Politica de confidentialitate, orice comunicare sau material adresat de dvs. acestui site prin posta electronica sau pe alte cai, incluzand orice date, intrebari, comentarii, sugestii, sau altele asemanatoare vor fi tratate ca neconfidentiale si in neproprietate. Cu exceptia prevederilor din Politica de confidentialitate orice trimiteti poate poate fi folosit de Blogspot.co.ro sau partenerii sai in orice scop, inclusiv, dar nelimitat la, reproducere, dezvaluire, transmitere, publicare, difuzare si postare, si acordati Blogspot.co.ro dreptul perpetuu, non-exclusiv si irevocabil pentru a reproduce, modifica, adapta, crea lucrari derivate, executa, distribui sau publica oricare din aceste materiale. De asemenea, Blogspot.co.ro este liber de a utiliza orice idee, concept, know-how sau tehnici existente in orice comunicare trimisa de dvs., in orice scop, inclusiv dar nelimitat la dezvoltarea, crearea si promovarea serviciilor utilizand asemenea informatii. Blogspot.co.ro isi rezerva dreptul de a dezvalui orice material transmis noua sau informatie asociata cu un astfel de material daca i se cere acest lucru prin lege sau din buna credinta ca aceste documente sau dezvaluiri sunt rezonabil necesare pentru (i) a se supune proceselor legale; (ii) impunerea termenilor si conditiilor acestui site; (iii) a raspunde oricarei revendicari ca materialul continut sau asociat cu acest site ar incalca orice drept al orcarei terte persoane; sau (iv) protejarea drepturilor, proprietatii, sau sigurantei Blogspot.co.ro, a angajatilor acestuia, utilizatorilor sau publicului in general.
Proprietate
Toate materiale existente pe acest site create sau oferite de Blogspot.co.ro , incluzand text, grafica, logo-uri, iconite si imagini sunt proprietatea Blogspot.co.ro sau colaboratorilor sai, si sunt protejate de legislatia cu privire la proprietatea intelectuala din Romania si strainatate. Compilatia intregului continut de pe acest site este proprietatea exclusiva a Blogspot.co.ro si este de asemenea protejata de legile de proprietate intelectuala din Romania si strainatate. Utilizatorul are dreptul de descarca, vizualiza, copia si tipari materialele de pe acest site exclusiv in vederea utilizarii personale, necomerciale, cu conditia de a nu indeparta sau modifica oricare marca inregistrata, marca de serviciu, logo, drept de autor sau orice alt insemn al drepturilor de autor. Cu exceptia celor mentionate mai sus, este interzisa descarcarea, vizualizarea, copierea, tiparirea, reproducerea, distribuirea, republicarea, afisarea, postarea, transmiterea sau modificarea oricarui material sau portiune din acesta prezente pe site indiferent sub ce forma sau oricare ar fi scopul fara acordul prealabil scris al Blogspot.co.ro . Blogspot.co.ro isi rezerva dreptul de a revoca oricare din drepturile acordate aici in orice moment. In momentul incalcarii oricaruia dintre termenii si conditiile stipulate aici, aceste drepturi inceteaza automat. Dupa revocarea sau incetarea acestor drepturi, utilizatorul are obligatia de a distruge orice exemplar digital sau tiparit obtinut din orice parte a site-ului. Utilizarea neautorizata a oricarui material existent pe site poate incalca dreptul de autor, legea privind marcile inregistrate si alte legi din Romania si alte jurisdictii. Toate drepturile care nu va sunt conferite in mod explicit sunt rezervate.
Link-uri catre alte site-uri
Site-ul poate contine link-uri catre alte site-uri. Blogspot.co.ro nu are control asupra acestora, nu le reprezinta in niciun fel si nu accepta nici o obligatie sau resposabilitate cu privire la continutul sau performanta altor site-uri. Orice astfel de link-uri sunt oferite de convenienta si nu constituie un angajament sub nicio forma fata de site-urile carora le apartin aceste linkuri, a continutului acestora, proprietarilor, performantelor sau produselor ori serviciilor amintite sau descrise de acestea.
Continut
Desi Blogspot.co.ro face eforturi rezonabile de a pastra acuratetea informatiilor de pe site, Blogspot.co.ro nu garanteaza exactitatea, integritatea sau calitatea oricarui material aflat pe site, in legatura cu acesta sau publicat pe site. Blogspot.co.ro nu este responsabil sub nicio forma de orice material asociat sau existent pe acest site, inclusiv erori sau omiteri in continutul site-ului. De asemenea, Blogspot.co.ro , desi poate alege sa faca acest lucru, nu are obligatia de a inregistra sau retine oricare din materialele existente sau asociate acestui site, chiar daca i se solicita acest lucru. Blogspot.co.ro , nu are obligatia de a verifica, analiza, edita, monitoriza sau cenzura oricare din materiale continute sau prezentate pe acest site. Blogspot.co.ro, isi rezerva, insa, dreptul de a monitoriza, accesa, modifica sau edita orice informatie, material sau utilizarea acestora in legatura cu site-ul sau publicate pe site; de a indeparta orice material care nu corespunde cu termenii si conditiile prezentate aici; de a stabili practici generale si limitari in ce priveste utilizarea site-ului; si de a schimba aceste practici generale si limitari in orice moment, cu sau fara notificare.
DECLINAREA GARANTIILOR
SITE-UL ESTE OFERIT "CA ATARE". Blogspot.co.ro NEAGA EXPLICIT TOATE GARANTIILE DE ORICE FEL, FIE EXPRESE SAU IMPLICITE, INCLUSIV DAR NELIMITANDU-SE LA GARANTIILE IMPLICITE DE COMERCIABILITATE, CONFORMITATE CU ANUMITE SCOPURI PARTICULARE ?I NON INFRINGEMENT. Blogspot.co.ro NU OFERA GARANTII CA (i) SITE-UL VA INDEPLINI CERINTELE ?I STANDARDELE DVS.; (ii) SITE-UL VA FUNCTIONA NEINTRERUPT, SIGUR, SAU FARA ERORI; (iii) REZULTATELE CE POT FI OBTINUTE PRIN UTILIZAREA SITE-ULUI VOR FI PRECISE ?I DE INCREDERE; (iv) CALITATEA ORICAROR SERVICII, PRODUSE, INFORMATII SAU ALTE MATERIALE ACHIZITIONATE, OBTINUTE SAU TRANSFERATE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI VOR CORESPUNDE A?TEPTARILOR, DORINTELOR SAU NEVOILOR DVS.; ?I (v) ORICE ERORI SAU DEFECTIUNI DIN SISTEMUL INFORMATIC AL SITE-ULUI VOR FI CORECTATE. Orice material, distribuit, descarcat sau accesat prin intermediul site-ului se face pe riscul utilizatorului. Acesta va fi singurul responsabil de orice daune cauzate calculatorului sau, pierdere de date sau pierderi ca urmare a descarcarii sau increderii in orice astfel de material. Blogspot.co.ro nu isi asuma niciun fel de responsabilitate si nu va fi raspunzator ca urmare a oricaror daune asupra echipamentului informatic al dvs., sistem informatic sau alta proprietate ca urmare a descarcarii, vizualizarii sau altui mod de utilizare a site-ului, a materialelor continute de acesta sau oricare alt site ce contine un link catre Blogspot.co.ro . Nicio informatie sau recomandare obtinuta prin acest site, fie verbala sau scrisa, nu constituie o garantie daca aceasta nu este formulata aici in mod explicit.
LIMITAREA RASPUNDERII
SUB NICIO CIRCUMSTANTA NU VA FI Blogspot.co.ro RESPONSABIL PENTRU ORICE PAGUBA DIRECTA, INDIRECTA, ACCIDENTALA, DELIBERATA, SPECIALA SAU EXEMPLARA, CUNOSCUTA SAU NECUNOSCUTA, SUSPECTATA SAU NU, DEZVALUITA SAU NU, IVITA IN VREUN MOD CARE ARE LEGATURA CU DISPUTELE INCLUSIV DAR NELIMITADU-SE LA PAGUBE DIN PIERDEREA DE PROFITURI, GOODWILL, UTILIZARE, DATE, SAU ALTE PIERDERI INTANGIBILE (CHIAR DACA Blogspot.co.ro A FOST INFORMAT DE POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE DAUNE) REZULTATE DIN (i) UTILIZAREA SAU NEPRICEPEREA UTILIZARII SITE-ULUI; (ii) COSTUL PROCURARII UNOR BUNURI SAU SERVICII SUBSTITUTE CA URMARE A ACHIZITIONARII, OBTINERII SAU TRANSFERULUI PRIN SAU DE LA Blogspot.co.ro A ORICAROR BUNURI, DATE, INFORMATII SAU SERVICII; (iii) ACCESULUI NEAUTORIZAT SAU MODIFICARII INFORMATIILOR TRANSMISE DE DVS. (iv) DECLARATIILOR SAU CONDUITEI ORICAREI TERTE PERSOANE PE SITE; SAU (v) ORICE ALTA CHESTIUNE LEGATA DE SITE SAU DE SERVICIILE OFERITE DE Blogspot.co.ro . Blogspot.co.ro NU VA FI RESPONSABIL DE NICIO INCALCARE A ACESTOR TERMENI DE UTILIZARE DACA ACEASTA SE DATOREAZA DIN ORICE CAUZA PESTE CAPACITATEA DE CONTROL REZONABIL A Blogspot.co.ro INCLUSIV DAR NELIMITANDU-SE LA NEFUNCTIONAREA SAU DETERIORAREA MECANICA, ELECTRONICA SAU A COMUNICATIILOR. UNELE JURISDICTII NU PERMIT EXCLUDEREA ANUMITOR GARANTII SAU LIMITAREA SAU EXCLUDEREA RASPUNDERII PENTRU DAUNE ACCIDENTALE SAU REZULTATE. PRIN URMARE, PREVEDERILE STIPULATE MAI SUS POT SA NU SE APLICE IN CAZUL DVS.
Disponibilitate globala si legi aplicabile
Site-ul poate contine referiri la servicii Blogspot.co.ro sau programe care nu sunt disponibile in tara dvs. Astfel de referiri nu urmaresc sa anunte aceste servicii sau programe in tara dvs. Blogspot.co.ro nu ofera nicio asigurare ca accesul la site este permis in conformitate cu legislatia tarii dvs. iar accesul la site este interzis oriunde aceasta incalca legislatia locala aflata in vigoare. Utilizarea site-ului si oricaror revendicari cu referire la acesta sau continutului acestuia sunt supuse legilor din Romania, desconsiderand orice regula sau principiu cu privire la conflictul de legi.
Informatii generale
Utilizatorul accepta ca acesti "Termeni si Conditii de Utilizare" sunt guvernati in concordanta cu legile din Romania, si vor fi interpretati si pusi in aplicare conform acestei legislatii. Orice actiune sau disputa initiata de dumneavoastra, de orice tert sau de Blogspot.co.ro pentru punerea in aplicare a acestor "Termeni si Conditii de Utilizare" sau in legatura cu orice materiale legate de acest site se vor supune jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti din Romania. Neexercitarea sau neimpunerea oricarui termen, prevedere sau drept stabilit in acesti termeni de catre Blogspot.co.ro nu reprezinta renuntarea la acesti termeni, prevederi sau drepturi.Termenii si conditiile mentionate aici constituie termenii si conditiile de utilizare complete si exclusive si inlocuiesc si anuleaza orice intelegeri anterioare, comunicari si alte intelegeri referitoare la Termenii si Conditiile de Utilizare, cu exceptia oricaror termeni si conditii prevazute in Politica de confidentialitate sau orice alte documente mentionate in mod specific aici. In cazul in care orice prevedere din termenii si conditiile de utilizare va fi nelegala, nula sau inaplicabila din orice motiv, atunci acea prevedere va fi considerata ca inexistenta in acest contract si nu va afecta valabilitatea si aplicabilitatea oricarei alte prevederi. Acesti termeni de utilizare nu creaza o agentie, joint venture sau o relatie de angajare si nu aveti dreptul de a impune nicio obligatie de niciun fel Blogspot.co.ro . Termenii si conditiile din Termenii si conditiile de utilizare a site-ului nu pot fi atribuiti, transferati sau sublicentiati de dvs.; Blogspot.co.ro isi rezerva dreptul de a stabili termenii si conditiile in parte sau intreg catre oricare terta persoana. Sectiunea de titluri in termenii si conditiile de utilizare sunt de convenienta neavand niciun efect legal sau contractual.